Soul purpose reading

Marianne is gespecialiseerd in het lezen van je ‘Soul Purpose’ oftewel je levensthema. Wat kom jij in dit leven doen op aarde?
Dit reading consult duurt twee uur en in de uitgebreide aurareading besteed Marianne veel aandacht aan jou, wie je werkelijk bent, wat je vaardigheden zijn en waarvoor je hier bent, nu, in dit leven. De rest van de reading gaat over je processen van nu, de relevante vragen in je leven op dit moment en hoe je hier concreet mee om kunt gaan. Marianne leest je soul purpose, je roos, je energieveld en de chakra’s die oplichten.
Het consult begint met een kopje thee en een kort gesprek. Daarna volgt de reading van max. 1,5 uur en daarna krijg je een korte healing. De reading wordt opgenomen en krijg je binnen een week via de mail toegestuurd zodat je het thuis rustig nog eens kunt afluisteren.
Het readingconsult duurt in totaal twee uur en kost € 140,- excl. btw.
Je kunt ook vragen om een korter readingconsult van 1 of 1,5 uur om antwoord te krijgen op een speciale vraag.

 

Readingconsult met een speciale reading

Gezondheid, familie, werk, overleden persoon, e.d.
Het is ook mogelijk een speciale aurareading aan te vragen. Dit kan zijn een reading op: gezondheid, een familielid, ouder-kind relatie, je werk (wanneer je een eigen bedrijf hebt wordt het een bedrijfsreading, zie hieronder), een overleden persoon, je huis en omgeving, etc.. Voor het readen van andere personen zoals een partner of een kind is toestemming van deze persoon nodig. Voor het readen van een overleden persoon is een foto nodig, dit doen we in overleg.
Bij een speciale reading worden andere elementen gelezen, maar de gang van zaken is vergelijkbaar met een gewone reading. Marianne leest kort je soul purpose, een overzicht van je roos en zal daarna je speciale vraag en het onderwerp uitdiepen.
Het consult voor een speciale aurareading duurt twee uur met een uitloop naar 2,5 uur. Het kost € 150,- excl. btw.

 

Readingconsult voor een relatiereading

Bij voorkeur komen jullie samen en deze reading kan alleen plaatvinden met toestemming van je partner
Een relatiereading is een bijzondere reading met veel diepgang die inzicht kan geven in de themas die in de relatie spelen en in de reden van jullie samen zijn. Waarom zijn jullie samen? En is het mogelijk dat dit proces op een geven moment klaar is?  Of juist niet? Marianne leest jullie roos, de rozen van jullie ouders en de themas die jullie ouders hebben ingebracht in jullie relatie, de dynamiek tussen jullie, het relatiecontract in Akasja en de flow in de relatie. Waar beweegt het naartoe en wat is er nodig? Eventuele kinderen kunnen ook kort worden gelezen, eventueel handig om een foto mee te nemen.
Het consult voor een relatiereading duurt twee uur met een uitloop naar 2,5 uur. Het kost € 185,- excl. btw.
Heb je net iemand ontmoet of ben je op zoek naar een relatie dan biedt Marianne hiervoor speciale kortere readingen aan, klik hier voor meer informatie.

 

Readingconsult voor een bedrijfsreading

Hoe staat het bedrijf ervoor, zijn er specifieke speerpunten of misschien problemen en wat is er nodig.
Alle belangrijke onderdelen en invalshoeken van het bedrijf komen in de reading aan de orde met speciale aandacht voor de vraag of vragen die jij hebt. Misschien zoek je naar een nieuwe focus of zijn er andere veranderingen gaande of problemen.
Marianne leest eerst kort jouw soul purpose en de belangrijkste thema’s van jou in het nu. Dan het bedrijf op dit moment: zichtbaarheid, omzet, klantenbinding, bedrijfsklimaat, personeel, organisatieprincipe, producten, locatie en omgeving. Vervolgens gaat het om de dynamiek tussen jou en het bedrijf. Dat wat er nodig is, welke stroom er kan ontstaan, hoe jij dit in de praktijk vorm kan geven. Met speciale aandacht voor financiële stromen en eventuele conflicten tussen mensen in en om het bedrijf en wat hierbij nodig is.
Het consult voor een bedrijfsreading duurt twee uur met een uitloop naar 2,5 uur. Voor een ZZP bedrijf  kost het € 200,- excl. btw. De kosten voor de reading van een groter bedrijf bedragen € 300,- (of meer, afhankelijk van de omzet).

 

Reading via skype of telefoon

Wanneer het bezwaarlijk voor je is om naar Wageningen te komen kun je ook een reading aanvragen die we via skype doen. Ook deze reading neem ik op en stuur ik je toe zodat je hem laten nog eens af kunt luisteren. Een reading van ca. een uur via skype kost € 70,-.

 

Readingvraag via mail

Heb je een speciale korte readingvraag dan kun je die ook stellen via de mail. Mail je vraag aan mij, Marianne, dan geef ik aan wanneer ik de reading ga doen. Ik spreek het in en stuur je de geluidsfile, meestal duurt zo’n reading 15 tot 60 minuten en het kost:
€ 25,- voor 15 minuten,
€ 45,- voor 15 tot 30 minuten
€ 60,- voor 30 tot 45 minuten
€ 75,- voor 45 tot 60 minuten
Ik maak de reading niet langer dan 60 minuten, tenzij je van tevoren aangeeft dat dat wel kan. Mail me ook meteen je adresgegevens zodat ik een nota kan maken en naar je mailen.

 

Healingconsult

Een consult met een healing en een korte reading duurt ca. een uur. Het consult begint met een kopje thee en een kort gesprek. Daarna ga je liggen op de massagetafel met een dekentje als je dat wilt. Ik begin dan met je zachtjes aanraken en readen wat je lichaam vertelt op plekken die aandacht vragen. In deze reading kijk ik naar algemene processen en relevante vragen in je leven op dit moment, dit kunnen ook gezondheidsvragen en emotionele vragen zijn.
Terwijl jij lekker blijft liggen geef ik je hierop aansluitend een healing die is toegespitst op dat wat er nodig is aan de hand van de informatie die net is gelezen. Tijdens deze healing lig je ontspannen op de tafel en praten we geen van beide.
Dan drinken we nog even thee of water en praten we nog even na en ronden het consult af.
Een healingconsult kost € 70,- excl. btw., langere consulten kosten 70 euro per uur extra.

 

Privéles door Marianne

Ben jij hooggevoelig? Anders dan anderen? Voel je je niet altijd thuis op aarde?
Misschien kun je eigenlijk heel veel, maar kun je niet benoemen wat dan precies. Zoek je naar je eigen vorm en zuiverheid hierin. Welke stap je nu te zetten hebt en hoe. Marianne geeft je een begeleidingstraject dat helemaal is toegespitst op jou, je soul purpose en jouw specifieke potentieel aan vaardigheden. Door deze transformatiestap te zetten kun je je soul purpose gaan manifesteren.
Bij voorkeur laat je eerst een reading doen door Marianne, daaruit blijkt vanzelf wat je hier op aarde komt doen, waar je nu zit en welke vaardigheid van jou een ontwikkelstap nodig heeft. De begeleiding wordt hierop toegespitst en we overleggen dit samen. Ook of we dit in één vervolgsessie gaan aanpakken of twee of misschien nog meer. Jij bent helemaal vrij om hierin te kiezen en zelf mee te voelen wat bij je past.
Iedere begeleidingssessie duurt 2 uur en kost € 140,- excl. btw. We hebben dan voldoende tijd om helemaal contact te maken met jouw diepere essentie en de energie om te zetten. In iedere sessie doe ik een korte reading van jou, je proces en waar je op dat moment zit. Tijdens de les kijk ik ook mee wat er op energetisch niveau gebeurt.
Voor vragen over deze speciale transformatiebegeleiding kun je bellen of mailen naar Marianne welkom@webdesignede.nl of 06-42982383.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.