Aanmelden samenkomstdag 20 november

‘De Nieuwe Wereld’

In vervolg op de fijne bijeenkomst van 31 juli, waarin we hebben kunnen voelen hoe mooi het is om met elkaar te nieuwe wereld te onderzoeken, gaan we elkaar opnieuw ontmoeten in de prettige open en nieuwe energie van ‘de Fietser’ in de oude Enka-fabriek. De energie op aarde lijkt steeds een beetje lichter te worden, en door de sluier heen kunnen we de echte aarde zien, voelen, proeven, ervaren. Ieder van ons die zich hiervan bewust is loopt nu met verwondering rond door deze ontsluierende, nieuwe wereld, onze bronwereld, die we vrij maken en opnieuw creëren. Want het gaat erom dat we vertrouwen hebben in ons eigen creatievermogen en dit zoveel mogelijk inzetten, vanuit ons authentieke zelf, vanuit ons hart, met passie als brandstof.

Locatie: De Fietser, bij station Ede-Wageningen, Akulaan 2 Ede (voor navigatie toets in Badweg Ede).
Tijd: van 10 tot 16 uur, inloop vanaf 09.30 uur.
Kosten: € 69 pp, inclusief koffie, thee, biologisch sap en een eenvoudige lunch.
Contact: over de inhoud met Marianne via welkom@webdesignede.nl of 06-42982383, over aanmelden met Jessica via jessica@webdesignede.nl.

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Bij het kiezen voor de optie van overboeken zal na het klikken op de knop ‘versturen’ het formulier verdwijnen en verschijnt de volgende melding:

  • Betalen met iDEAL is nu niet mogelijk. Probeer het later nogmaals of betaal op een andere manier.
  • The payment method is not activated on your account

Deze is niet van toepassing. Je hebt een e-mailbericht ontvangen met de betalingsgegevens.