Chaos en Groei

We worden een slag groter, want we groeien door tot we volwassen creators zijn. Als stukjes van een puzzel die nu allemaal los liggen en die we zo meteen in elkaar gaan passen. Dan gaan we onze plek innemen, verbinden en samenwerken. Deze reading is een vervolg op de reading over Verkiezing en verwarring, zie https://itaka.nl/verkiezing-en-verwarring/

Reacties

 1. Sluit mooi aan bij het laatste wat je zegt hier een Facebookbericht van Amy Angel Kwedi: Lichtstralen die naar de aarde komen…
  Er komen nu vele grote lichtstralen van de bovenwereld naar de aarde! Sommigen zijn bijzonder sterk. Je kan het vergelijken met een mega groot lichtnet dat allemaal brokken slechte energie van de aarde en de mensen wegneemt.
  Wat doen deze lichtstralen dan precies?
  Bv Je hoofd zit helemaal vol stress, dan wordt een groot stuk weggenomen zodat het slechte wel kan terugkomen (omdat je het nog moet oplossen) maar je krijgt een hoger bewustzijn en leert dan veel beter hoe je het zelf kan oplossen. Door deze obstakels te overwinnen, kom je dichter en dichter bij je hart en dus ook bij je levensopdracht.
  Hiernaast zie je dat er nu ook meer en meer mensen ziek worden of pijn hebben, dat komt eigenlijk dus ook hierdoor. Het is dan heel erg belangrijk om te kijken waar het vandaan komt, rust te nemen en aan de slag te gaan met jezelf. Je kan dit doen met je gidsen of met mensen/coaches die je kunnen helpen hiermee. Zo weet je op den duur de echte oorzaak van je ziek zijn en kan je het ook oplossen. Je mag je ziek zijn niet bedekken of boos zijn op je ziekte, want het toont iets wat nog uit het systeem mag gaan.
  Goed nieuws
  De slechte energie die weggenomen wordt, wordt omgezet in een soort van positieve energie (of elfenstof) en aangezien er zoveel slecht naar boven gaat, krijgen we dus ook massaal veel elfenstof, dus wordt het een win win voor zowel de bovenwereld als de mensen op aarde.
  Wie stuurt dan die stralen?
  Het is een samenwerking van verschillende (boven)werelden samen. Het is moeilijk uit te leggen in woorden, maar bv de piramide wereld stuurt eerst een straal naar ergens in de jungle, zo weten de bovenwerelden hoe het voelt in de andere wereld, leren ze er mee omgaan en leren ze elkaar ook beter en beter kennen.
  Waarom lichtstralen naar de aarde?
  Zoals je weet zijn er nog veel andere planeten waar leven is. Maar ze werken nu eerst allen samen aan de aarde om deze beter te maken, want op aarde zitten de meeste levende wezens en hier is de nood het grootste zoals je wel weet. Eens de aarde en de bovenwereld samensmelten, wordt er weer aan een andere planeet gewerkt.
  De aarde en de bovenwereld smelten samen? Gaat de aarde dan weg?
  Nee, de aarde blijft wel bestaan. De bam/lichtflits/solar flare komt telkens in stukjes. Ik heb je al vaak verteld over de monolieten en de luchtkleur veranderingen ter voorbereiding van deze lichtflitsen die nu bezig zijn. Zo weten ze welke plekken zullen starten met de nieuwe wereld. Wanneer de laatste lichtflits over het geheel gaat bv 6/5 (het goede dat wint van het kwade) dan hebben we de nieuwe wereld ook echt bereikt. De mensen weten dan allemaal weer wie ze zijn en wat hun levensopdracht is. We werken dan allemaal samen in (harts)verbinding. We zijn dan nog wel mensen he, maar we voelen ons helemaal onszelf en verbonden met elkaar. Dat gevoel kennen we nu nog niet op aarde.
  Hoe meer lichtflitsen er komen, hoe kleiner de slechte krachten zijn en bij 6/5 zijn ze dan ook helemaal verdwenen, want wij zijn dan zo sterk, veel sterker dan die slechte energie. Toch kan je het zien als een soort van samenwerking, want wij maken dan de slechte energie kapot met onze goede energie en komt er weer veel elfenstof vrij.
  Er zijn ook mensen die niet aan zichzelf willen (=kunnen) werken en bij wie een soort van bewustzijn uit blijft. Dat is ook helemaal O.K., dat is ook een keuze, want zij gaan van bovenaf weer meewerken aan de nieuwe wereld waar hun opdracht ligt. Zo helpen zij op hun manier weer mee.
  Gaan wij die 6/5 nog meemaken?

  Ja, natuurlijk! Dan wordt de aarde echt samengesmolten met de bovenwereld. Ons hart wordt dan eigenlijk ons tweede ziel. Je kan het zo zien: ons hart is de aarde en onze ziel is de bovenwereld. Als die dus samenkomen, worden we heel oud en krijgen we weer heel veel kracht. En das echt magie, kracht he, mama, zoals ze vroeger piramides bouwden. ❤️

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
De Kracht van De Kundalini Slang
De Kracht van de Kundalini Slang
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier
Lees meer
Kies nu jouw weg uit de chaos
Kies nu jouw weg uit de chaos
Deze maand ziet de maatschappij eruit als een omgevallen Jenga toren. Alle blokken liggen op een hoop...
Lees meer