De dappere condor

Dit item verder lezen?

Word dan Magical Planet lid!

Aanmelden

Heb je al een account? Klik dan hier

Reacties

 1. Wat heerlijk was het om deze pilot groepsreading te doen op 29 november met een groep van 11 deelnemers. Ik heb er veel van geleerd en ik ga zeker meer (live) groepsreadingen doen!
  Fijn om te weten waar jullie behoefte aan hebben:
  Is een reading via zoom fijn voor jou? Wil je graag interactie hebben met mij, en de groep, voor en na de reading? Zou je graag van tevoren het onderwerp van de reading willen weten? Zou je zelf een onderwerp of thema willen inbrengen? Ik lees het graag! veel liefs, Marianne.

  1. Goedemorgen Marianne
   Ja, de reading via zoom was fijn voor me.Ik hoef geen interaktie met de groep.Van tevoren hoef ik het onderwerp niet te weten.ALS ik van tevoren een onderwerp of thema zou willen inbrengen is het fijn als de mogelijkheid er toe is.

  2. Hoi Marianne, een behoorlijk late reactie sorry daarvoor, maar ik ben de afgelopen weken er druk geweest. Ik vond de groepsreading erg fijn via zoom en dat gaf tijdelijk even rust en bezinning.
   Zoals het ging was voor mij helemaal prima en laat het thema maar afhangen van wat jij binnenkrijgt. De interactie op de manier zoals het ging vond ik prima, als ik meer had gewild dan had ik dat vast op dat moment kunnen aangeven. Persoonlijk moest ik wat jij allemaal vertelde ook wel rustig tot me laten komen en verwerken.
   Dank je wel voor deze mooie reading en ik doe graag nog een keertje mee..

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
De verplaatsing van de aarde
De verplaatsing van de aarde
De aarde wordt verplaatst in het tijd-ruimte continuum en is voor de reis ingepakt in een deken van plasma,...
Lees meer
Maak contact met je innerlijke kind
Maak contact met je innerlijke kind
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier Een...
Lees meer