De verplaatsing van de aarde

De aarde wordt verplaatst in het tijd-ruimte continuum en is voor de reis ingepakt in een deken van plasma, als een beschermende plasmabol. Van binnenuit kunnen wij tijdelijk niet naar ‘buiten’ kijken en we weten daardoor niet waar we zijn of waar we naartoe gaan.

Reacties

  1. In deze video heb je het over de kundalini kracht. Sinds vorig jaar rond 19 december kreeg ik last van hart ritme stoornissen, warme en koude stromingen in mijn lichaam, een hittegolf die via mijn onderkant van mijn bekken om hoog kroop naar mijn schouderblad, mijn zenuwstelsel stond zeer onderdruk. Heel toevallig kwam ik op youtube bij een video over kundalini symptomen en toen ging het kwartje vallen. Moeilijk ademhalen, paniekaanvallen etc.
    Deze intelligente energie bezorgt je soms lichamelijke klachten, door het opruimen van blokkades, trauma’s etc.
    Ik merk de laatste tijd dat ik gevoeliger begin te worden, ik voel energie om mij heen. Dit is een heel diep proces, mijn spirituele hartfrequentie zoekt balans met de bronfrequentie in het veld, door verstoringen heb ik last van hartkloppingen en ritme stoornissen. Ik voel elektrische sensaties in mijn lichaam en heb soms last van spier spasmes en krampen. Toch dien ik er niet tegen te vechten, dit proces is van levensbelang om weer te ontwaken uit mijn slaap van onrust. Tijdens dit proces voel ik dat alles wat niet meer resoneert mij niet langer meer dient, het voelt als een last op mijn schouders en geeft mij onrust. Harmonie is de sleutel!!

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
De Kracht van De Kundalini Slang
De Kracht van de Kundalini Slang
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier
Lees meer
Kies nu jouw weg uit de chaos
Kies nu jouw weg uit de chaos
Deze maand ziet de maatschappij eruit als een omgevallen Jenga toren. Alle blokken liggen op een hoop...
Lees meer