Egypte: Spirituele Nijlreis naar eeuwenoude energetische krachtplekken

Door: Claire Greve

Ontmoeting met de heilige tempels van liefde, licht en heling
Voor diegenen, wiens ziel verlangt naar het witgouden licht, de helende energie en de hoge vibratie van de Egyptische tempels. Egypte is de bakermat van mystiek, magie en de oudste inwijdingsleringen. De oude Egyptenaren hadden een diep weten van de ‘Hemelse kennis’ en de gaven van het innerlijk oog, overgeleverd vanuit de Atlantische mysteriën. Het hart als doorgeefluik van de ziel. Wat ik steeds weer ervaar is dat de energie van dit land, waar de sluier naar het ‘goddelijke’ zo dun is, nieuwe bewustzijnslagen opent in onze ziel en helpt deze diep te verankeren in ons ‘zijn’. Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier.
Programma
We reizen we op een prachtige Nijlboot van Luxor naar Aswan en bezoeken onderweg alle belangrijke tempels langs de Nijl. We bezoeken o.a. de imposante Karnak tempel, de zachte Luxor tempel, The Valley of the Kings , Dendera de tempel van Hathur, Deir el medina, Hatsjepsoet, de Horus tempel in Edfu , Komombo en de tempel van Isis in Aswan.
We hebben een inspirerend maar rustig programma waarin ook veel ruimte is voor verwerking en mijmertijd.
Je zal merken dat je je van nature met sommige goden diep verbonden voelt, vanuit de herinnering van je ziel. Het weer bewust maken van dit contact met ‘jouw god of godin’ kan een openbaring zijn, je diep inzicht geven over je levensloop en je helpen je zielenmissie en unieke gaven te gaan neerzetten op aarde.
De kosten voor deze reis zijn 1350,- euro, inclusief overnachtingen, maaltijden, vervoer van en naar vliegvelden, begeleiding en meditaties.

Datum: najaar 2020
Contact en reisleiding: Claire, 06 52789040, clairegreve@ziggo.nl, www.clairegreve.nl

Plaats een reactie