Het faillissement van de liefde

Klik hier om onderstaande video te bekijken:

Dit item verder lezen?

Word dan Magical Planet lid!

Aanmelden

Heb je al een account? Klik dan hier

Reacties

  1. Marianne bedankt voor je inspirerende video’s van alleen-zijn. Door te luisteren voel ik een soort boodschap doorkomen van beelden met toekomstige momenten. Het alleen-zijn heeft een reden om de chaos tot het einde los te laten, het oorspronkelijke veld van de aarde is zuiver en harmonieus van aard, dus dit kan niet meer samengaan. Voor de voorlopers is nu het moment om alles te gaan loslaten wat niet langer meer met je resoneert, je bent toe aan rust! Gesprekken worden minder interessant merk ik de laatste tijd, vooral conflicten of over de stof die we allemaal nog goed kennen van deze samenleving (lage trilling) zijn erg energieverslindend! Wat is er nu aan de hand? We staan op een kruispunt van keuze, welke kant willen we op?
    Het alleen-zijn heeft mij juist helderheid gegeven, de chaos is disharmonie en een illusie, de illusie van tijd heeft geen impact meer, de controle slaat om zich heen, het ego staat onder druk! Door met je hart verbonden te zijn raakt dit ons niet meer en voelen we ons hier niet meer thuis. Aan het eind kreeg ik een soort poort in mij door, waar we doorheen gaan op weg naar eenheidsbewijstzijn!!! (een soort sterrenpoort, daarom is er een conflict tussen Israel en de Hamas). We komen dan op onbekend terrein, maar dat is juist de bedoeling, nieuwe mogelijkheden en nieuwe ervaringen, dromen verwezelijken, avontuur. Ik kan niet wachten tot dat dit moment aanbreekt, dus even geduld en dit is juist mijn valkuil, leer te wachten op het moment van verandering.

    1. Hallo Johan, dank je wel voor je mooie beelden. ik herken wat je schrijft over alleen zijn, dat het een doel heeft. alsof we de moed nodig hebben om nu alleen te durven zijn en alles los te laten wat niet meer met ons diepste zelf resoneert. niet heel leuk, maar we tijdelijk, straks gaan we door de poort die jij beschrijft!

      1. Dankjewel voor je feedback, het helder maken van alleen-zijn heeft ook grote voordelen, je leert je eigen potentieel en ingevingen meer te waarderen. Als we elkaar steunen en elkaars bevindingen hier bespreken, kan er een grote doorbraak in bewustzijn plaatsvinden. Samen staan we sterk!

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
Het hert van het Hart
Het Hert van het Hart
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier
Lees meer
We gaan eindelijk creëren
We gaan eindelijke creëren
Eindelijk is het zover, het vliegtuig is geland en we zijn aangekomen op de bestemming, namelijk in onze...
Lees meer