Hypnospirit: onderneem je zielspad

door Jeroen van Buuren
Leven langs het pad dat je als ziel hebt uitgezet. Als dat jouw wens is, breng ik je door middel van hypnose in contact met je zielspad.
Hypnose is een heel eenvoudige methode om voorbij jouw bewuste, alles overheersende, geest te komen. In het weidse landschap waar je dan uitkomt, ligt een onbeperkte potentie aan verandering. Wat weinigen weten is dat daar ook het pad van jouw ziel duidelijk waarneembaar is: wat is je intentie om hier te komen en wat wil je doen voor het groter geheel?
Om hypnose hangt vaak een sfeer van wantrouwen. Grote hypnose-shows hebben daar veel aan bijgedragen. Dat dat allemaal doorgestoken kaart is, lees je in mijn blog.
Ben je benieuwd of hypnose voor jou een manier is om dichterbij je zielspad te komen? In een gratis sessie van een half uur laat ik je ervaren wat hypnose is.
Dat het een toestand is die we allemaal kennen, dat iedere hypnose altijd zelfhypnose is, je volledig in controle blijft en dat je contact maakt met een heerlijke ontspanning in jezelf. Aan het eind vertel ik je kort wat ik voor jou kan betekenen.
Datum en tijd:           Op afspraak
Kosten:                       Gratis eerste sessie.
Locatie:                      Via video-call
Contact:                     Jeroen van Buuren; ja@hypnospirit.nl, 06-12524055

Plaats een reactie