Magical Meeting 24 juli

Magical Meeting 24 juli

Doe mee met de Magical Meeting door Marianne op 24 juli om 19:30

Een gesprek met buitenaardse wezens, met Marianne als tolk, live via zoom. Deelnemers aan het gesprek zijn Djonja van Sirius, Vega van Vega en Lilac van de Plejaden.

In deze Magical Meeting die Marianne live en online gaat verzorgen hebben drie buitenaardse ‘mensen’ aangegeven dat ze willen spreken op het Podium. Dit zijn twee bekenden en één nieuwe, vrouwelijke, spreekster. Ze willen graag deelnemen aan een Gesprek met Marianne en zij is hierbij de tolk en spreekt hardop uit wat ze te vertellen hebben. De drie sprekers die  op 24 juli aanwezig zullen zijn hebben de volgende specialismen: Schade beperken, proces controle en communicatie. Zij kunnen  praktische en theoretische vragen beantwoorden. Fijn wanneer je van tevoren je vragen aan Marianne mailt (mail@itaka.nl), dan kan ze die meenemen. Je kunt ook een specifiek onderwerp aangeven waar je graag meer over wilt horen en aan welke van de drie sprekers je je vraag wilt richten.

De sprekers hebben vaak zelf veel te vertellen, maar tijdens het gesprek stelt Marianne hen ook vragen. Na het gesprek dat Marianne voert met de drie buitenaardsen is er ruimte voor reacties en eventueel enkele korte vragen vanuit jullie, de deelnemers aan de aanwezige buitenaardsen. En tijdens het gesprek ben je natuurlijk energetisch voelbaar aanwezig en mogelijk ook in telepathisch contact met deze wezens.

Jij bent welkom om hierbij aanwezig te zijn via zoom. Tijdens het gesprek wordt je wel gevraagd om je camera en microfoon uit te zetten. Daardoor blijft er voldoende rust en ruimte in het energieveld om een goed gesprek tot stand te laten komen. Misschien neem je zelf ook wezens waar en vang je extra boodschappen op. Die kun je naderhand uitgebreid delen via Magical Planet of via de email (mail@itaka.nl). Na afloop van het buitenaardse gesprek is er een kort deelmoment, dan kun je vast je eerste indruk geven.
De Magical Meeting start om 19.30 uur en duurt ongeveer vijf kwartier, dus tot 20.45 uur.

Datum:          woensdag 24 juli om 19.30 uur
Prijs:                € 13,99, met een korting van € 2,- voor members (op de inlogpagina
                         van de community vind je de kortingscode)
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor
                         deze groepsreading 

Hoe verloopt een Magical Meeting?

Vanaf 19.15 uur kun je binnenkomen in de zoom meeting en wordt je welkom geheten door Marianne en Marike, die zorgt voor de technische ondersteuning.

Om 19.30 uur wordt de meeting vergrendeld en starten we met deze groep. Marianne heet alle deelnemers welkom, zowel de gewone mensen als de buitenaardse mensen. Ze geeft een korte beschrijving van de drie ‘buitenaardse sprekers’ van deze avond.
Om 19.40 uur start de Magical Meeting. Alle deelnemers doen hun microfoon en camera uit en de video-opname wordt gestart. Marianne begeleid de groep in een diepte-meditatie om samen een energetische Meeting-ruimte te creëren, waarin de gesprekken goed en veilig kunnen plaatsvinden.

Om 19.50 uur begint Marianne met ‘tolken’. Ze beschrijft de sfeer in de ruimte en de in de Meeting-ruimte aanwezige buitenaardse bezoekers qua aantal en soort, en dan nodigt ze de eerste spreker uit. Drie ‘buitenaardse mensen’ krijgen spreektijd na elkaar. Marianne stelt ze vragen en geeft ze alle ruimte om zelf te vertellen of vragen te stellen.

Ongeveer om 20.30 uur worden de gesprekken afgerond. ‘Dokter Mantis’ is de buitenaardse contactpersoon, die bij alle Magical Meetings aanwezig wil zijn en zich eventjes zal laten zien en horen. Waarschijnlijk aan het einde.

Daarna nemen we afscheid en mogen de camera’s en microfoons weer aan voor een korte reactie van de deelnemers. Dit laatste kleine onderdeel duurt tot maximaal 20.45 uur en kun je ook overslaan.

Waarom gesprekken met buitenaardse wezens?

Dit jaar gaan er steeds meer velden open en is contact met allerlei wezens steeds gemakkelijker te maken. Alsof we meer ‘door de sluier heen’ kunnen gaan kijken. Uiteindelijk kunnen we ook contact maken met deze wezens in hun fysieke vorm en daarvoor kunnen we ons nu voorbereiden. Want over wat voor wezens gaat het hier eigenlijk? Je kunt je misschien wel een voorstelling maken van het verschijnen van overleden personen, engelen of gidsen die al je hele leven bij je zijn. En misschien heb je ook wel een idee van bepaalde buitenaardse wezens. Zelf heb ik daar al heel lang contact met buitenaardse wezens. Sommige van hen zijn altijd bij mij in de buurt en kan ik direct aanspreken, vragen stellen of om hulp vragen. Anderen komen regelmatig en weer anderen maken contact wanneer ze een vraag aan mij willen stellen.
In de readingen die ik de afgelopen 25 jaar bij mensen heb gedaan zie ik ook vaak wezens die bij die mensen in de buurt verblijven, die bij hen ‘horen’, onderdeel uitmaken van hun team. Vaak dringen deze wezens zelf aan op contact en maken ze zichzelf op allerlei manieren kenbaar. De laatste tijd gebeurt dit steeds vaker en meer, alsof er veel meer wezens aanwezig zijn en ze luidruchtig om aandacht vragen. Toen ik hierover in gesprek ging met mijn eigen ‘team van wezens’ en enkele andere (onzichtbare) buitenaardse vrienden was hun boodschap heel duidelijk. Namelijk als volgt: geef ons een podium en een stem, maak bekend dat wij er zijn, betrek andere mensen bij onze gesprekken en moedig mensen aan om ook gesprekken te gaan voeren. Laat zien dat wij aanwezig zijn, wachten op contact en heel gemakkelijk benaderbaar zijn. We zijn ook maar gewoon wezens. Behandel ons als interessante bezoekers waarmee je prima een gesprek kunt voeren waarin je elkaar kunt leren kennen en misschien van en over elkaar leren. Het initiatief ligt bij jullie als wezens met een lichaam op aarde, dat is een kosmische wet. Neem alsjeblieft initiatief!

Magical Meeting als vorm voor buitenaards contact

In mijn carrière als Landbouw onderzoeker heb ik een redelijk aantal internationale congressen mede georganiseerd. Hierbij kwamen wetenschappers uit verschillende landen bij elkaar om hun kennis te delen. Daarbij leerden we gelijk veel over elkaars cultuur en omstandigheden. Dat was op zich heel leerzaam en boeiend, maar het schiep ook een multiculturele band!
De Magical Meeting zie ik precies zo! Als een internationaal congres, maar dan intergalactisch. Ik organiseer het dan ook hetzelfde: met een duidelijk programma, een van te voren vastgestelde datum en tijd en de (buitenaardse) sprekers van die avond melden zich van tevoren bij mij aan en die geef ik door aan de geïnteresseerde mensen die zich ook van tevoren kunnen aanmelden als toeschouwende deelnemer aan de Meeting.

Buitenaards contact voor iedereen

Voor mij, Marianne, is contact met buitenaardse wezens heel gewoon en ik heb het frequent. Om mij heen is een vast team van ‘wezens zonder lichaam’ aanwezig, die mij steunen en beschermen, maar daarnaast zijn er veel contacten met wezens die niet speciaal bij mij horen maar die iets komen vertellen of vragen of die tijdelijk bij mij in de buurt zijn om iets te doen. De meeste buitenaardse wezens die ik ken zijn humanoïde en soms niet van mensen te onderscheiden. Enkele van hen zien er echt anders uit, vaak met dierlijke kenmerken of ongeveer zoals de greys eruit zien. Ik heb zelf weinig last van wezens met ‘slechte bedoelingen’ en ik ben daar ook niet speciaal beducht voor. Ik zie ze eigenlijk net als dat ik mensen zie. Sommigen vind ik heel erg leuk, sommige voelen voor mij neutraal en anderen vind ik niet leuk. Ik ga ervan uit dat de meeste van hen goede intenties hebben en sommigen niet. Ik weet dat er boze en agressieve mensen zijn en dat ik die ook tegen kan komen. Zo kan ik ook buitenaardse wezens tegenkomen die geen vredelievende intenties hebben. Maar ik voel niet de behoefte om dit contact met hen te vermijden, misschien is een open gesprek met hen juist wel het meest leerzame van alle gesprekken! Mijn uitgangspunt is dat ik mijn diensten wil aanbieden als tolk - tussen mensen en buitenaardse wezens - zonder restricties. Laten we naar elkaar leren luisteren en laten we allemaal met elkaar leren communiceren. Mensen én buitenaardse mensen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren en met elkaar tot stand brengen.

Learn More