Online groepsreading 10 april

Online groepsreading 10 april

De afgelopen tijd hebben we dit nieuwe product uitgetest en ontwikkeld en het als testconcept extra goedkoop aangeboden voor maar € 4,99. Bij de groepsreading in maart betaal je voor het laatst deze testprijs en vanaf april wordt het bedrag € 13,99 per event, dat bedrag past beter bij de kwaliteit en waarde van deze uitgebreide en diepgaande reading. Members van Itaka Magical Planet krijgen een korting van twee euro, je vindt de kortingscode op de eerste pagina die je ziet als je inlogt.

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 10 april om 19:30

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn Helemaal jezelf zijn en Samenwerken. De spirit guide in deze reading is de Bij.

We gaan eindelijk aan het werk allemaal. Dat doen waarvoor we hier op aarde zijn in deze tijd, als de nijvere bijen die we zijn. Voor ieder van ons is dat iets anders, dus jezelf vergelijken met anderen heeft niet zoveel zin. Het komt er nu op aan dat je helemaal bij jezelf bent en voelt wat bij jou past en wat niet. Om die reden hebben we allemaal de afgelopen tien jaar (en langer…) heel hard gewerkt aan onszelf, om oude patronen zoveel mogelijk te verwerken en op te schonen.

Nu zijn we er klaar voor om helder intuïtief te kunnen waarnemen wat bij ons past en wat niet. Bij iedere keuze zoek je naar het gevoel van binnenuit dat iets voor je ‘klopt’. De juiste beslissing nemen, het goede doen. Vanuit jouw verbinding met jezelf, met je hoger zelf en met jezelf in de bron, kun je ook gaan samenwerken. Je gaat elkaar aanvullen en stimuleren, zonder jezelf aan te passen en verliezen. Een nieuwe stap in onze groei naar volwassenheid! We mogen eindelijk gaan creëren.

Het lijkt net of we tot nu toe geblokkeerd zijn geweest in het volop inzetten van ons creatievermogen en nu krijgen we die ruimte wel. En samen creëren is een heel krachtig proces. Hiervoor hebben we goede en geweldloze communicatie nodig en een waarachtig respect voor elkaar. En een diep gevoel van gelijkwaardigheid. We zijn allemaal nodig en precies even belangrijk. De tijd van de meesters en de goeroes lijkt voorbij. We zijn zelf de meester van onze eigen taak en leermeesters vind je overal om je heen, voor ieder stukje dat je nodig hebt ontmoet je iemand die het je laat zien.

De Bij geeft je zijn energie bij dit proces. De bereidheid om iedere dag weer aan het werk te zijn, vanzelfsprekend en blij rond de bloemen te dansen en de gaven van nectar en pollen te ontvangen. En om de eigen plek in te nemen in de zwerm en in de korf. Zo bijdragen aan een goed leven voor allen, waarbij iedere bij met plezier zijn taak doet, vanuit gezondheid en een gevoel van welzijn.

Datum:          woensdag 10 april om 19.30 uur
Prijs:                € 13,99, met een korting van € 2,- voor members (op de inlogpagina van de community vind je de kortingscode)
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze groepsreading 

Hoe verloopt een groepsreading?

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Marike Aalmoes assisteert Marianne bij het werken met Zoom tijdens de reading, dus wij zullen je samen ontvangen.

Learn More