Online groepsreading 12 maart

Online groepsreading 12 maart

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 12 maart om 19:30

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn deze keer: Basis, gronden, op aarde zijn en manifesteren. De spirit guide in deze reading is de Beer.

De aarde is aan het transformeren en wij transformeren mee. Of misschien veroorzaken wij de transformatie wel, of ten minste gedeeltelijk? Dit geeft een heel ander perspectief op alle chaos van deze tijd. Wij wensten een verandering en die hebben we, met z’n allen, ingezet. Alleen lukt het ons niet om dat op een ordelijke en rustige manier te doen.
Misschien voel je meteen weestand wanneer je deze woorden leest of misschien kriebelt er iets in je buik. Wat is jouw gevoel over jouw rol in de transformatie? Daar gaat deze reading over. Je hebt ervoor gekozen om nu op aarde te zijn en deze bijzondere en enorme verschuiving mee te maken. We mogen dit kosmische gebeuren allemaal meemaken en er getuige van zijn. Wonderbaarlijk en groots eigenlijk.
Maar tegelijk ook heel spannend en beangstigend. Het hele aanloopproces van de afgelopen decennia was zwaar voor ons allemaal. We werden voorbereid, opgeschoond en zelf ook getransformeerd. Dat was en is hard werken, heel hard werken! Het leven op aarde voelt daardoor niet altijd leuk en fijn. En soms wensen we dat het allemaal anders is en dat we dit niet hoeven te doorstaan. En toch zijn we nu nodig, meer dan ooit.
Wij ankeren de nieuwe energie die binnenkomt in de aarde. We leven het voorbeeld van hoop en vertrouwen in de toekomst. Al is het een toekomst waar we nog geen beeld van kunnen vormen, ergens houden we vast aan het diepe gevoel van een prachtig doel. Harmonie, vrede, schoonheid, liefde, transparantie, zuiverheid, verbinding. Allemaal woorden die bij dat doel horen.
Om dat te bereiken zijn we nu nodig, het is nodig dat we volhouden en doorgaan en dat zo positief mogelijk. Het is nodig dat we volmondig ‘ja’ zeggen tegen onze aanwezigheid op aarde. Ja, ik wil hier zijn! Ja, ik zal mijn taak volbrengen! Ja, ik wil getuige zijn van deze kosmische transformatie! Met deze intenties en energie manifesteren we de transformatie, samen.
Het overkomt ons niet, wij zijn ervoor nodig.
Aan het einde van de reading leg ik drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

Datum:          dinsdag 12 maart om 19.30 uur
Prijs:                in deze testfase nog € 4,99
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze groepsreading 

Hoe verloopt een groepsreading?

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Marike Aalmoes assisteert Marianne bij het werken met Zoom tijdens de reading, dus wij zullen je samen ontvangen.
Dit is een nieuwe vorm en nog in ontwikkeling, daarom is de prijs tijdelijk maar 4,99 euro.

Learn More