Online groepsreading 13 augustus

Online groepsreading 13 augustus

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 13 augustus om 19:30

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn Geloof, Flexibiliteit en Balans. De spirit guide is de Wolf.

Golven van nieuwe energie blijven ons en de aarde overspoelen. Deze energie komt vanuit het centrum van de Melkweg en wordt doorgesluisd door onze zon. Deze elektromagnetische velden transformeren ons lichaam en ons systeem op het diepste niveau. Jij bent nu compleet iemand anders dan je een jaar geleden was en dat geldt voor iedereen op deze aarde. En langzaam groeien we ook dichter naar elkaar toe. In alle grote gebeurtenissen begint het innerlijk weten meer omhoog te komen bij heel veel mensen. Dat is een grote zege,, want de scherpe kantjes gaan eindelijk van de polariteit af. Het denken in kampen en in goed en slecht wordt genuanceerder. En jij bent een pionier in deze nieuwe staat van zijn, gesteund door de wolf. De wolf is de verkenner, de ontdekker, de dappere. Hij durft voorop te lopen en de route aan te geven, ‘volg mij’zegt de wolf. Nu is er een weg en van ons pioniers wordt gevraagd om die weg te gaan, ook al is het einddoel onbekend. Roep de wolf voel de wolf en volg de wolf vanuit je eigen diepe innerlijke weten.
Er wordt dus een beroep gedaan op je moed, maar ook op je vertrouwen, in jezelf, in de aarde, in de toekomt en in ‘het leven’. Je bent hier niet voor niets en je bent hier niet om te lijden! Je bent hier om de aarde te helen, dit hele prachtige systeem waar we deel van uitmaken. Dat vraagt om verbinding met de aarde via je gronding, een samenwerking van jouw bewsutzijn met het bewustzijn van de aarde. Alles in onze kosmos is bezield en heeft bewustzijn, dat weet de wolf en daar luistert hij ook naar. Dus durf de wolf te volgen en een volkomen nieuw pad te bewandelen, zodat er nieuwe vormen en structuren kunnen ontstaan die meer in balans zijn. Organische vormen, een samenleving van ons met de aarde. En een samenleving van ons met de kosmos en de kosmische wezens.

Datum:          disndag 13 augustus om 19.30 uur
Prijs:                € 13,99, met een korting van € 2,- voor members
                         (op de inlogpagina van de community vind je de kortingscode)
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden
                         voor deze groepsreading 

Hoe verloopt een groepsreading?

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Marike Aalmoes assisteert Marianne bij het werken met Zoom tijdens de reading, dus wij zullen je samen ontvangen.

Learn More