Online groepsreading 14 februari

Online groepsreading 14 februari

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 14 februari om 19:30

Thema van de reading is deze keer: Intuïtie en Licht. De spirit guide in deze reading is Ooievaar. Aan het einde van de reading leg ik drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

De afgelopen jaren zijn we een weg gegaan van blootleggen en openen van  kennis over de aarde en over onze oorsprong. Dit was een voorbereiding op de snelle ontknoping in 2024. Praktische veranderingen zullen nu achter elkaar gaan plaatsvinden en nieuwe systemen ontstaan waar oude systemen verdwijnen. Dat zal af en toe best overweldigend zijn en om hier goed mee om te gaan hebben we een richtingaanwijzer in onszelf nodig, een dieper innerlijk weten dat aangeeft welke keuzes we kunnen maken en hoe we het beste kunnen halen uit een volkomen nieuwe situatie. Wij zijn pioniers en lichtwerkers en wij zetten iedere nieuwe situatie in het licht en we gebruiken onze intuïtie om er zelf mee om te gaan en anderen hierin mee te nemen. Je merkt misschien al dat je intuïtieve vermogens langzaam steeds sterker worden en ook dat je steeds meer licht gaat uitstralen. Een spannend proces dat samenhangt met andere processen in jezelf en in de omgeving. In de groepsreading gaat Marianne dieper kijken hoe dit vorm krijgt, wat je ervan merkt, wat je ermee kunt en wat je ervoor nodig hebt op dit moment.

Aan het einde van de reading legt ze drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Dit is een nieuwe vorm en nog in ontwikkeling, daarom is de prijs op dit moment nog maar 4,99 euro.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.