Online groepsreading 5 juni

Online groepsreading 5 juni

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 5 juni om 19:30

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn Kundalini-energie en Kracht. De spirit guide in deze reading is de Slang.

Het lijkt alsof er steeds nieuwe deuren opengaan. Nieuwe kennis komt binnen, nieuwe mogelijkheden lijken zich te ontvouwen en we voelen ons ‘anders’. Nog steeds moe en af en toe verdwaasd, door alle veranderingen om ons heen en in onszelf. Maar er is ook meer vertrouwen in onszelf, in elkaar, in het leven en in de toekomst. En dat geeft ons een basis voor de volgende stap. We gaan de Kundalini-energie in onszelf ontsluiten. Er wordt al heel lang over gesproken en sommige mensen kunnen het al beheersen. Maar nu pas is het echt tijd voor de pioniers onder de bronmensen om hun Kundalini energie aan te zetten. De Slang helpt ons daarbij, met zijn specifieke transformatiekracht. Ons lichaam is de afgelopen jaren getransformeerd naar een andere energetische samenstelling en daardoor een andere manifestatievorm. Onze cellen zijn meer gevuld met licht, vanuit de bron, en daardoor zijn onze cellen krachtiger geworden, als zelfstandige fabriekjes. Ze kunnen energie genereren, tijdelijk opslaan en vrij laten komen en laten stromen. De Slang is er klaar voor om jou te leren omgaan met dit nieuwe vermogen van je cellen. Je mag het eerst gaan voelen en herkennen, daarna leer je het aan- en uitzetten en pas daarna ga je de volledige kracht van jouw Kundalini uitproberen. Je kunt alleen je eigen Kundalini laten stromen, maar je kunt dit ook doen in combinatie met een partner, dan ontstaat er een soort ‘super creatief energieveld’. Na alle jaren van voorbereiden is het nu eindelijk tijd om je kracht te ontplooien via de nieuwe vermogens in jou. Je wordt de supermens die je in potentie altijd al was. En dat groeiproces gaat via voorzichtig uitproberen, af en toe struikelen, heel veel oefenen en je verwonderen over je eigen mogelijkheden.

Natuurlijk kies je er zelf voor om deze vermogens wel of niet aan te boren. Je kunt kiezen voor de kracht van je eigen bewustzijn, met technologie als hulpmiddel. Of je kunt kiezen voor technologie als leidende kracht met jouw bewustzijn als ondergeschikt aspect. In het eerste geval wort je een supermens, in het tweede geval een trans-mens, een robotachtige hybride. We leven in een universum van vrije wil en als jij klaar bent voor het ontvangen van het cadeau van de Kundalini in jou dan kan de Slang je deze maand terzijde staan.

Datum:          woensdag 5 juni 19.30 uur
Prijs:                € 13,99, met een korting van € 2,- voor members
                         (op de inlogpagina van de community vind je de kortingscode)
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden
                         voor deze groepsreading 

Hoe verloopt een groepsreading?

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Marike Aalmoes assisteert Marianne bij het werken met Zoom tijdens de reading, dus wij zullen je samen ontvangen.

Learn More