Online groepsreading 7 mei

Online groepsreading 7 mei

Doe mee met de online groepsreading door Marianne op 7 mei om 19:30

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn Contact maken, Spreken en Helen. De spirit guide in deze reading is het Hert.

In deze verandertijd komt er steeds meer nieuwe informatie op ons af die we mogen ontvangen en integreren in ons wereldbeeld. Eigenlijk in ons beeld van de werkelijkheid. We krijgen nieuwe perspectieven aangeboden die gaan over ons beeld van de schepping, de kosmos, de aarde en onszelf. Wie zijn wij en waarom zijn we hier? En wat is hier eigenlijk?

Het hert is een dier dat ons met zachtheid vervult waardoor we de toekomst met vertrouwen kunnen omarmen. Kom maar op met alle nieuwe beelden, het zal vast goed komen. Met deze energie kunnen we vertrouwen in het goede doorgeven aan anderen, zodat ieder zijn angst voor het onbekende kan gaan overwinnen en weer open staan voor contact en verbinding. De afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor velen en daarom is er heling nodig, een liefdevol veld van energie dat onvoorwaardelijk wordt aangeboden. Jij bent een brenger van deze energie, ten dienste van anderen die het nodig hebben. Jij maakt contact met de aarde en met alle wezens op de aarde en biedt ze je hart aan, jouw veld van onvoorwaardelijke liefde. Op dit moment, in de grote overgang van de aarde, is onze hartsenergie meer nodig dan ooit tevoren. Ook als we zelf moe zijn of verdrietig, blijven we liefde brengen naar de aarde, liefde en licht. Terwijl we dit doen gaan we merken dat de omgeving reageert, het hele veld van de mensheid wordt langzamerhand zachter, liefdevoller. Ons vertrouwen, maar ook ons zelfvertrouwen groeit hierdoor en we gaan nog meer liefde laten stromen. We laten energie binnenstromen, vanuit de bron naar de aarde. We zien en voelen het bewustzijn van de aarde, als de levende entiteit die ze is. En we voelen het bewustzijn in alles wat leeft, ook in andere wezens. Die kunnen we ook met liefde en zachtheid tegemoet treden, zonder oordeel. We maken contact en we brengen liefde in het contact en op het contact volgt communicatie. Hoe we dat precies gaan doen is nog een mooie ontdekkingsreis en een avontuur voor de komende maanden.

Datum:          woensdag 7 mei om 19.30 uur
Prijs:                € 13,99, met een korting van € 2,- voor members (op de inlogpagina van de community vind je de kortingscode)
Locatie:         Zoom, je ontvangt de link direct na aanmelden
Aanmelden: vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze groepsreading 

Hoe verloopt een groepsreading?

Deze reading verloopt op dezelfde manier als een individuele reading, met dat verschil dat Marianne afstemt op alle deelnemers tegelijk. De reading heeft betrekking op het collectief van jullie als individuen, samen in deze gelegenheidsgroep, waarbij het uitgangspunt is dat jullie dezelfde thema’s en processen doormaken en zullen laten zien. Synchroniciteit doet zijn werk en het is geen toeval dat jullie je samen aanmelden op dit specifieke moment, jullie ‘trekken elkaar aan’ voor deze reading. Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan deze groepsreading.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we een gezamenlijke instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!). Na afloop krijg je een link via de mail, zodat je het later nog eens rustig af kunt luisteren. Het wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Marike Aalmoes assisteert Marianne bij het werken met Zoom tijdens de reading, dus wij zullen je samen ontvangen.

Learn More