Online groepsreadingen

Online groepsreadingen

Aankomende online groepsreadingen

Dinsdag 13 augustus om 19.30 uur​

Over de thema’s Geloof,  Flexibiliteit en Balans, met als spirit guide de Wolf.
Golven van nieuwe energie blijven ons en de aarde overspoelen. Deze energie komt vanuit het centrum van de Melkweg en wordt doorgesluisd door onze zon. Deze elektromagnetische velden transformeren ons lichaam en ons systeem op het diepste niveau. Jij bent nu compleet iemand anders dan je een jaar geleden was en dat geldt voor iedereen op deze aarde. En langzaam groeien we ook dichter naar elkaar toe. In alle grote gebeurtenissen begint het innerlijk weten meer omhoog te komen bij heel veel mensen. Dat is een grote zege,, want de scherpe kantjes gaan eindelijk van de polariteit af. Het denken in kampen en in goed en slecht wordt genuanceerder. En jij bent een pionier in deze nieuwe staat van zijn, gesteund door de wolf. De wolf is de verkenner, de ontdekker, de dappere. Hij durft voorop te lopen en de route aan te geven, ‘volg mij’zegt de wolf. Nu is er een weg en van ons pioniers wordt gevraagd om die weg te gaan, ook al is het einddoel onbekend. Roep de wolf voel de wolf en volg de wolf vanuit je eigen diepe innerlijke weten.

Er wordt dus een beroep gedaan op je moed, maar ook op je vertrouwen, in jezelf, in de aarde, in de toekomt en in ‘het leven’. Je bent hier niet voor niets en je bent hier niet om te lijden! Je bent hier om de aarde te helen, dit hele prachtige systeem waar we deel van uitmaken. Dat vraagt om verbinding met de aarde via je gronding, een samenwerking van jouw bewustzijn met het bewustzijn van de aarde. Alles in onze kosmos is bezield en heeft bewustzijn, dat weet de wolf en daar luistert hij ook naar. Dus durf de wolf te volgen en een volkomen nieuw pad te bewandelen, zodat er nieuwe vormen en structuren kunnen ontstaan die meer in balans zijn. Organische vormen, een samenleving van ons met de aarde. En een samenleving van ons met de kosmos en de kosmische wezens.

Dinsdag 10 september om 19.30 uur

Over de thema’s Handelen, Samenwerken en Creëren,  met als spirit guide de Inktvis.  

Over de online groepsreadingen

Bij een groepsreading leest Marianne de energie van het collectief van de hele groep die meedoet. Ze stemt af op alle deelnemers tegelijk en leest de actuele thema’s die de deelnemers op dat moment gemeenschappelijk hebben. Het uitgangspunt daarbij is dat jullie niet toevallig de groep zijn die aansluit bij die reading op dat moment. Synchroniciteit doet zijn werk en jullie ‘trekken elkaar aan’. In de reading leest Marianne de groep alsof het één persoon is en daarbij geeft ze meer informatie over je huidige taak in de wereld, het pad dat je volgt en waar je je op je pad bevindt. Hierbij is de energie van de ‘spirit guide’ (een dier) van dat moment leidend, die energie is actief in jou en zegt veel over de taak die je op je hebt genomen en hoe je die op dit moment aan het uitvoeren bent.

Ook de thema’s die in je leven spelen en de processen die je daarbij doormaakt komen aan de orde, in de vorm van antwoorden op de volgende vragen: Wat speelt er? Wat brengt dat jou? Wat zijn de valkuilen? Wat heb je nodig en kun je zelf doen? Aan het einde van de reading trekt Marianne drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

Je zult waarschijnlijk veel herkennen in de groepsreading wat direct op jou betrekking heeft, maar omdat het een collectieve reading is kunnen sommige stukjes niet met je resoneren, die zijn voor anderen in de groep bestemd en niet voor jou op dat moment en die kun je dan ook loslaten. Je voelt zelf vaak heel goed wat er bij je resoneert.

Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan de groepsreading en het duurt ongeveer een uur, met een kleine uitloop voor de nabespreking. In totaal kun je uitgaan van 1 uur en een kwartier.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we gezamenlijk een korte instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie van ongeveer een uur wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!) en gemonteerd tot een video. Na afloop krijg je een link naar deze video via de mail, zodat je het later nog eens rustig kunt bekijken en beluisteren. De video wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. 
Marike Aalmoes verzorgt de technische ondersteuning bij de groepsreadingen.

De afgelopen tijd hebben we dit nieuwe product uitgetest en ontwikkeld en het als testconcept extra goedkoop aangeboden voor maar € 4,99. Bij de groepsreading in maart betaal je voor het laatst deze testprijs en vanaf april wordt het bedrag € 13,99 per event, dat bedrag past beter bij de kwaliteit en waarde van deze uitgebreide en diepgaande reading. Members van Magical Planet krijgen 2 euro korting, dan kost de reading dus maar € 11,99.