Online groepsreadingen

Online groepsreadingen

Aankomende online groepsreadingen

Dinsdag 12 maart om 19.30 uur.

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn deze keer: Basis, gronden, op aarde zijn en manifesteren. De spirit guide in deze reading is de Beer.

De aarde is aan het transformeren en wij transformeren mee. Of misschien veroorzaken wij de transformatie wel, of ten minste gedeeltelijk? Dit geeft een heel ander perspectief op alle chaos van deze tijd. Wij wensten een verandering en die hebben we, met z’n allen, ingezet. Alleen lukt het ons niet om dat op een ordelijke en rustige manier te doen.
Misschien voel je meteen weestand wanneer je deze woorden leest of misschien kriebelt er iets in je buik. Wat is jouw gevoel over jouw rol in de transformatie? Daar gaat deze reading over. Je hebt ervoor gekozen om nu op aarde te zijn en deze bijzondere en enorme verschuiving mee te maken. We mogen dit kosmische gebeuren allemaal meemaken en er getuige van zijn. Wonderbaarlijk en groots eigenlijk.
Maar tegelijk ook heel spannend en beangstigend. Het hele aanloopproces van de afgelopen decennia was zwaar voor ons allemaal. We werden voorbereid, opgeschoond en zelf ook getransformeerd. Dat was en is hard werken, heel hard werken! Het leven op aarde voelt daardoor niet altijd leuk en fijn. En soms wensen we dat het allemaal anders is en dat we dit niet hoeven te doorstaan. En toch zijn we nu nodig, meer dan ooit.
Wij ankeren de nieuwe energie die binnenkomt in de aarde. We leven het voorbeeld van hoop en vertrouwen in de toekomst. Al is het een toekomst waar we nog geen beeld van kunnen vormen, ergens houden we vast aan het diepe gevoel van een prachtig doel. Harmonie, vrede, schoonheid, liefde, transparantie, zuiverheid, verbinding. Allemaal woorden die bij dat doel horen.
Om dat te bereiken zijn we nu nodig, het is nodig dat we volhouden en doorgaan en dat zo positief mogelijk. Het is nodig dat we volmondig ‘ja’ zeggen tegen onze aanwezigheid op aarde. Ja, ik wil hier zijn! Ja, ik zal mijn taak volbrengen! Ja, ik wil getuige zijn van deze kosmische transformatie! Met deze intenties en energie manifesteren we de transformatie, samen.
Het overkomt ons niet, wij zijn ervoor nodig.
Aan het einde van de reading leg ik drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

Woensdag 10 april om 19.30 uur

Over de thema’s helemaal jezelf zijn en samenwerken, met als spirit guide de Bij.

Dinsdag 7 mei om 19.30 uur​

Over de thema’s contact maken, spreken en helen, met als spirit guide het Hert.

Woensdag 5 juni om 19.30 uur

Over de thema’s Kundalini energie en kracht, met als spirit guide de Slang.

Over de online groepsreadingen

Bij een groepsreading leest Marianne de energie van het collectief van de hele groep die meedoet. Ze stemt af op alle deelnemers tegelijk en leest de actuele thema’s die de deelnemers op dat moment gemeenschappelijk hebben. Het uitgangspunt daarbij is dat jullie niet toevallig de groep zijn die aansluit bij die reading op dat moment. Synchroniciteit doet zijn werk en jullie ‘trekken elkaar aan’. In de reading leest Marianne de groep alsof het één persoon is en daarbij geeft ze meer informatie over je huidige taak in de wereld, het pad dat je volgt en waar je je op je pad bevindt. Hierbij is de energie van de ‘spirit guide’ (een dier) van dat moment leidend, die energie is actief in jou en zegt veel over de taak die je op je hebt genomen en hoe je die op dit moment aan het uitvoeren bent.

Ook de thema’s die in je leven spelen en de processen die je daarbij doormaakt komen aan de orde, in de vorm van antwoorden op de volgende vragen: Wat speelt er? Wat brengt dat jou? Wat zijn de valkuilen? Wat heb je nodig en kun je zelf doen? Aan het einde van de reading trekt Marianne drie tarotkaarten die de reading samenvatten en bevestigen.

Je zult waarschijnlijk veel herkennen in de groepsreading wat direct op jou betrekking heeft, maar omdat het een collectieve reading is kunnen sommige stukjes niet met je resoneren, die zijn voor anderen in de groep bestemd en niet voor jou op dat moment en die kun je dan ook loslaten. Je voelt zelf vaak heel goed wat er bij je resoneert.

Iedereen kan zich als persoon aanmelden voor deelname aan de groepsreading en het duurt ongeveer een uur, soms iets langer.

Tijdens de reading is het de bedoeling dat je alleen luistert, dus je hoeft dan niets te zeggen. Aan het begin doen we gezamenlijk een korte instroomoefening en als in de reading blijkt dat er nog iets anders nodig is, dan doen we dat aan het einde van de sessie ook meteen samen. Deze zoomsessie van ongeveer een uur wordt opgenomen (zonder jullie in beeld!) en gemonteerd tot een video. Na afloop krijg je een link naar deze video via de mail, zodat je het later nog eens rustig kunt bekijken en beluisteren. De video wordt ook op Magical Planet gezet, zodat je daar je reacties kunt geven op de inhoud. Dit is een nieuwe vorm en nog in ontwikkeling, daarom is de prijs op dit moment nog maar 4,99 euro.
Marike Aalmoes verzorgt de technische ondersteuning bij de groepsreadingen.