Readingconsult voor een bedrijfsreading

Hoe staat jouw bedrijf ervoor in deze uitdagende tijd? Zijn er nieuwe mogelijkheden en wat is er nodig?

Alle belangrijke onderdelen en invalshoeken van jouw bedrijf komen in de reading aan de orde met speciale aandacht voor de situatie van dit moment. Misschien zoek je naar een nieuwe focus om je nu op te gaan richten of zijn er nieuwe mogelijkheden voor jou, als ondernemer. Marianne leest eerst kort jouw levensthema, oftewel je ‘soul purpose’ en de belangrijkste thema’s van jou in het nu. Dan het bedrijf op dit moment: producten en diensten, mogelijkheden, zichtbaarheid, omzet, klantenbinding, bedrijfsklimaat, personeel, organisatieprincipe, producten, locatie en omgeving. Vervolgens gaat het om de dynamiek tussen jou en het bedrijf. Dat wat er nodig is, welke stroom er kan ontstaan, hoe jij dit in de praktijk vorm kan gaan geven. Met speciale aandacht voor de huidige situatie, de nieuwe financiële stromen en samenwerking en communicatie met collega’s en medewerkers. Het consult voor een bedrijfsreading duurt twee uur en kost € 168,- excl. Btw voor een ZZP-bedrijf. De kosten voor de reading van een groter bedrijf zijn hoger en afhankelijk van de omzet.
Alle belangrijke onderdelen en invalshoeken van het bedrijf komen in de reading aan de orde met speciale aandacht voor de vraag of vragen die jij hebt. Misschien zoek je naar een nieuwe focus of zijn er andere veranderingen gaande of problemen.

De kosten voor de reading van een groter bedrijf bedragen € 260,- excl. btw (afhankelijk van de omzet van het bedrijf kan dit een hoger bedrag zijn).

Klik hier voor meer informatie over readingen.