Readingconsult voor een bedrijfsreading

Hoe staat het bedrijf ervoor, zijn er specifieke speerpunten of misschien problemen en wat is er nodig.

Alle belangrijke onderdelen en invalshoeken van het bedrijf komen in de reading aan de orde met speciale aandacht voor de vraag of vragen die jij hebt. Misschien zoek je naar een nieuwe focus of zijn er andere veranderingen gaande of problemen.

Marianne leest eerst kort jouw soul purpose en de belangrijkste thema’s van jou in het nu. Dan het bedrijf op dit moment: zichtbaarheid, omzet, klantenbinding, bedrijfsklimaat, personeel, organisatieprincipe, producten, locatie en omgeving. Vervolgens gaat het om de dynamiek tussen jou en het bedrijf. Dat wat er nodig is, welke stroom er kan ontstaan, hoe jij dit in de praktijk vorm kan geven. Met speciale aandacht voor financiële stromen en eventuele conflicten tussen mensen in en om het bedrijf en wat hierbij nodig is.

Het consult voor een bedrijfsreading duurt twee uur met een uitloop naar 2,5 uur. Voor een ZZP bedrijf  kost het € 200,- excl. btw. De kosten voor de reading van een groter bedrijf bedragen € 250,- (of meer, afhankelijk van de omzet).

Klik hier voor meer informatie over readingen.