Readingen

Reading consulten bij Marianne van der Schilden – reading also in English.
Locatie:
Roghorst 173, 6708 KH Wageningen
Informatie: 06-42982383, welkom@itaka.nl, www.itaka.nl.
Maak tijdig een afspraak voor een consult met Marianne want er is een wachtlijst van enkele weken.

Wat is een reading?
Naast een materieel lichaam heb je een lichtlichaam, oftewel aura, dit bevat alle informatie over jou in een subtiele energetische vorm. Iedereen kan deze informatie lezen, maar een goede reader is hierin getraind en zal dit neutraal en liefdevol doen. Readen is eigenlijk een soort ‘voorlezen uit jouw boek’, de informatie is allemaal aanwezig en de reader zoekt zijn weg naar de juiste hoofdstukken, paragrafen en subparagrafen. In het etherische domein is tijd en ruimte niet relevant, vandaar dat de informatie in je aura hier ook minder aan gebonden is en het verleden zich op dezelfde manier laat lezen als het heden. Zelfs de flow van de energie, dus waar het naartoe beweegt, is te lezen. Dit maakt het ook mogelijk om ‘op afstand’ te lezen, mits een goede afstemming op jouw aura tot stand komt.

Waarom zou je een reading laten doen?
Jij bevindt je ‘in’ je eigen boek en misschien wel op een moment dat er veel tegelijk gebeurt en dit veel in je oproept. Dan is het lastig om zowel je processen en emoties van dit moment te verwerken als het grotere overzicht over je leven te behouden. Doordat je onderdeel bent van het hele gebeuren zie je je het van binnenuit en kun je behoorlijk in de war raken. Dit kan je een moedeloos en doelloos gevoel geven. De reader is neutraal en ziet jouw leven en processen van een afstandje en kan daardoor rustig en gestructureerd orde scheppen in de informatie. Bovendien ziet de reader welke thema’s belangrijk zijn en welke misschien wat minder relevant, zodat voor jou de focus in je leven weer helderder wordt. Over het algemeen geeft een reading je inzicht in je levensthema en je processen van dit moment en dat geeft rust. Vaak maakt het alles zachter en gemakkelijker te accepteren.

Marianne als reader
Marianne is erg helder vanuit zichzelf, dat betekent dat ze veel aanleg heeft voor helder waarnemen en dus ook voor het readen van een mens. Ze doet dit al meer dan twintig jaar en heeft meer dan tweeduizend readingen gedaan. Op een liefdevolle en neutrale wijze kan ze verwoorden wat je in jouw aura leest. De informatie kan diep gaan, is van hoge kwaliteit en vaak is het ‘veel’. Daarom is het fijn dat iedere reading wordt opgenomen en je het later nog eens rustig kunt afluisteren.
Marianne is sterk verbonden met deze tijd op aarde en alle processen die hier nu gaande zijn. Jij bent op dit moment hier op aarde met een speciale reden, met een eigen afspraak, die relevant is voor het geheel, hoe bescheiden het ook lijkt soms. Marianne is gespecialiseerd in het lezen van jouw speciale taak op aarde, oftewel je ‘soul purpose’, dit doet ze in de soul purpose reading. Wil je een reading die helemaal is toegespitst op een bepaald onderwerp zoals gezondheid, werk, een overleden persoon, familie, je huis en omgeving, e.d., dan krijg je een speciale aurareading, hiervoor gelden andere tarieven, zoals in onderstaand overzicht is aangegeven.
Je kunt ook vragen om een bedrijfsreading of een relatiereading, hiervoor gelden weer andere tarieven, fijn als je dit duidelijk van tevoren aangeeft!

Marianne biedt de volgende soorten readingen:
Soul purpose reading
Reading consult met een speciale reading
Reading consult voor een relatiereading
Reading consult voor een bedrijfsreading
Reading via skype of telefoon
Reading vraag via mail
Een healing consult
Privéles door Marianne