Registreren

Word lid van Itaka Magical Planet

Misschien merk je dat je steeds meer kunt waarnemen en zoek je naar meer inzicht en kennis over deze delen van jezelf, die zich steeds duidelijker manifesteren. Bij de community ‘Itaka Magical Planet’ vind je informatie over deze vermogens van jou, je leert ze kennen en toepassen in je dagelijkse leven en je krijgt steeds actuele berichten over veranderingen en stromingen in de energie van de aarde. 

Marianne plaatst video’s met informatie, oefeningen, readingen van de energie en meditaties. Bovendien kun je trainingsmodules volgen waarin je leert om je bewust te worden van je eigen vermogens, ze te beheren en vervolgens te beheersen. Jij bent namelijk nodig om mee te helpen met het creëren van de nieuwe aarde, nu.

Hiernaast kun je een persoonlijk profiel aanmaken, praten met andere leden en zelf interessante dingen plaatsen. 

Omdat je één van de early birds bent, kost het lidmaatschap voor jou  € 4,95 per maand, op 16 maart 2024 wordt dat automatisch verhoogd naar € 9,95 per maand. 

Je kunt op ieder moment je lidmaatschap opzeggen via je account instellingen je betaalt dan vanaf de nieuwe maand niet meer.

Nieuw Account Registreren