Relaties

Wil jij werken aan je liefdesrelatie? Aan een relatie met een dierbare? Of ben je juist op zoek naar een relatie? Een reading die speciaal is toegespitst op jouw verbinding met een partner kan je meer inzicht geven in wat je nodig hebt in een verbinding en wat je eigen proces hierin is. Het is zinvol om een reading te laten doen op dit specifieke deel van jou en van je leven wanneer je op zoek bent naar een goede en passende partner, maar ook wanneer je al lang een relatie hebt of zelfs wanneer je kort geleden iemand hebt ontmoet. Hiervoor biedt Marianne verschillende readingen aan die hieronder nader zijn omschreven.

 

Reading consult voor een relatiereading

Bij voorkeur komen jullie samen en deze reading kan alleen plaatvinden met toestemming van je partner
Een relatiereading is een bijzondere reading met veel diepgang die inzicht kan geven in de thema’s die in de relatie spelen en in jullie verbinding. Waarom zijn jullie samen? En is het mogelijk dat dit proces op een geven moment klaar is?  Of juist niet? Marianne leest jullie roos, de rozen van jullie ouders en de thema’s die jullie ouders hebben ingebracht in jullie relatie, de dynamiek tussen jullie, het relatiecontract in Akasja en de flow in de relatie. Waar beweegt het naartoe en wat is er nodig? Eventuele kinderen kunnen ook kort worden gelezen, eventueel handig om een foto mee te nemen.
Het consult voor een relatiereading duurt twee uur en kost € 200,-, excl. btw.

 

Readingconsult voor het zoeken van een nieuwe relatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe relatie? Ben je klaar met alle teleurstellingen op dit gebied?
Het is tijd dat je een partner aantrekt en vind die qua bewustzijn en levenshouding echt goed bij je past.

Marianne leest in deze speciale relatiezoeker-reading welke eigenschappen en talenten jij hebt aan de hand van een dier en een korte beschrijving van je ‘soul purpose’, omdat dit ook van invloed is op je relatie. Op persoonlijkheidsniveau komt vervolgens jouw situatie op dit moment aan de orde, wat jij nodig hebt in een gelijkwaardige, evenwichtige relatie en een omschrijving van wie er bij jou past. Deze reading wordt online, via zoom uitgevoerd, en kan zelfs op afstand plaats vinden, mail dan een paar foto’s van jezelf mee (waar je gezicht op staat en jij helemaal). Deze ‘relatiezoeker reading’ kost € 84,- per uur excl. btw via zoom of minimaal € 25,- op afstand (via mail met toezenden van een geluidsbestand: voor maximaal 20 minuten zijn de kosten € 25,- voor maximaal 30 minuten kost het € 40,-, voor maximaal 40 minuten kost het € 55,-, voor maximaal 50 minuten kost het € 70,- en voor maximaal 60 minuten kost het € 84,- excl. btw). Ik maak de reading niet langer dan 60 minuten, tenzij je van tevoren aangeeft dat dat wel kan. Mail me, naast de foto’s van jezelf, meteen je adresgegevens zodat ik een nota kan maken en naar je toe mailen.

 

Readingconsult voor een beginnende relatie

Je hebt net iemand ontmoet en je gaat samen een relatie opbouwen. Maar je wilt niet weer in je oude valkuilen terecht komen!
Het lijkt erop dat deze nieuwe partner qua bewustzijn en levenshouding goed bij je past, maar waar zitten de valkuilen van jou bij het aangaan van een intieme verbinding? Hierin kun je jezelf echt tegenkomen en je wilt niet dat dit de opbouw van jullie relatie negatief beïnvloed.
Marianne leest in deze speciale ‘Beginnende relatie-reading’ welke eigenschappen en talenten jij hebt aan de hand van een dier en een korte beschrijving van je ‘soul purpose’, omdat dit ook van invloed is op je relatie. Vervolgens leest ze kort jouw roos en de roos van je nieuwe partner (graag toestemming vragen). In de reading krijg je informatie over de volgende vragen: Hoe zien jullie rozen eruit in het nu? Hoe is de dynamiek tussen jullie beiden? Waar laten zich de valkuilen zien en wat heb je nodig om hier goed mee om te gaan? Als het kan leest Marianne ook jullie contract in Akasja: waarom hebben jullie elkaar ontmoet?
Deze ‘Beginnende relatie-reading’ kost € 84,- per uur via zoom of minimaal € 25,- op afstand (via mail met toezenden van een geluidsbestand: voor maximaal 20 minuten zijn de kosten € 25,- voor maximaal 30 minuten kost het € 40,-, voor maximaal 40 minuten kost het € 55,-, voor maximaal 50 minuten kost het € 70,- en voor maximaal 60 minuten kost het € 84,- excl. btw). Ik maak de reading niet langer dan 60 minuten, tenzij je van tevoren aangeeft dat dat wel kan. Mail me, naast de foto’s van jezelf, meteen je adresgegevens zodat ik een nota kan maken en naar je toe mailen.

 

Voor meer informatie over readingen klik hier.