Training Intuïtief Meesterschap in 2021

Een Turbo-training voor wakkere mensen met heldere vermogens

Ben jij anders dan anderen? Ervaar je de wereld op jouw eigen manier? Heb je het gevoel dat je vanzelf veel waarneemt en weet? Grote kans dat je een van de mensen bent die voorop lopen in het veranderproces op onze aarde. Een proces dat niet door iedereen gezien wordt of op dezelfde manier beleefd. Maar jij ziet het wel en je hebt het gevoel dat je er iets mee moet doen, alsof je echte taak in dit leven nog niet is begonnen. Daarbij ervaar je misschien zelfs een gevoel van urgentie, alsof je nodig bent en aan de slag wil, maar je weet niet waaraan of hoe en je omgeving begrijpt niet waar je het over hebt. In dat geval is deze training voor jou bedoeld. Je bent wakker en je bent helder en nu krijg je de instrumenten aangereikt waarmee je deze mooie eigenschappen kunt inzetten.

Energie en intuïtie
Veel vormen van energie kunnen wij met onze gewone zintuigen niet waarnemen. Deze onzichtbare krachten oefenen wel veel invloed op ons uit. Ook mensen zenden voortdurend onbewust energie uit en ontvangen die, zowel  positief als negatief. Dankzij ons aangeboren vermogen tot intuïtie zijn wij hier niet weerloos aan overgeleverd. Intuïtief kunnen we vele vormen van subtiele energie voelen, zien, horen, ruiken en proeven. Iedereen bezit dit vermogen en is in dit opzicht ‘helder.’ Veel mensen weten dit niet omdat de omgeving hier geen aandacht aan besteedt. Kleine kinderen nemen hun omgeving nog wel sterk intuïtief, ‘helder’, waar. Meestal richt ons onderwijs zich eenzijdig op onze verstandelijke vermogens en niet op het verder ontwikkelen van deze prachtige gave. Terwijl we ons verstandelijk verder ontwikkelen, raakt de intuïtie steeds meer ondergesneeuwd. Gelukkig kunnen we allemaal op elk moment de draad  van onze creatieve en heldere vermogens oppakken en herontdekken. Vooral bij de mensen die voorop lopen, de pioniers, is dit vermogen in aanleg vaak sterk, het is een aangeboren vaardigheid, je bent een meester in de dop. Waarschijnlijk gebruik je dit heldere weten al in je dagelijkse leven en werk, zonder er verder een naam aan te geven. Je past het onbewust toe en het maakt dat je veel meer ziet dan de mensen om je heen. Wat ook weer een gevoel van vervreemding kan opleveren of eenzaamheid. Gelukkig ben je niet alleen, er zijn veel pioniers aan het wakker worden, die reageren op een innerlijke roep. Die roep die aankondigt dat juist nu de energie op aarde langzaam verandert van een door controle gedomineerde plek naar een intuïtieve plek. Jouw vaardigheden zijn nodig om die nieuwe energie vorm te geven. Dat vraagt van je dat je je bewust bent van je intuïtieve vermogens, ze leert beheren en vervolgens ook beheersen. Die drie stappen zet je in deze training allemaal tegelijk, een wonderbaarlijk en spannend avontuur!

Inhoud van de training
‘Intuïtief meesterschap’ geeft inzicht in je energieveld en chakra’s, de energiecentra in je lichaam. Je leert welke invloed elk chakra heeft en hoe je ze kunt activeren, afsluiten en schoonmaken. Andere belangrijke basistechnieken zijn: jezelf afgrenzen, jezelf en anderen goed gronden, energie door je heen laten stromen en anderen en jezelf energetisch reinigen. Daarnaast leer je meteen een aantal healingtechnieken, hierbij werk je met het energieveld van een ander. Omdat alle vaardigheden samenhangen beginnen we ook meteen met readingoefeningen, het helder waarnemen van energie en informatie. In de lessen trainen we verschillende readingmethodes zodat jij kunt ontdekken wat jouw specifieke manier is. Ieder mens is verschillend en ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Iedere maand verkennen we in de lesdag een thema dat gekoppeld is aan een chakra:

Les 1: aura en gronding         ruimte, grenzen en stevigheid
Les 2: 1e chakra                       veiligheid, zekerheid, overleven
Les 3: 2e chakra                       gevoel en verbondenheid
Les 4: 3e chakra                       energie, kracht, controle
Les 5: 4e chakra                       openen en liefhebben
Les 6: 5e chakra                       uiten en communicatie
Les 7: 6e chakra                       helder zien en inzicht
Les 8: 7e chakra                       eigen wijsheid en spiritualiteit

Vorm en indeling
Intuïtieve vaardigheden leer je het beste door direct te ervaren: zelf voelen, verbazen en verheugen. Daarom werken we relatief weinig met tekst, pen en papier en des te meer met meditatie- en praktische oefeningen. Individueel en samen doen we oefeningen in het hanteren van onze energie. Bewegingsoefeningen maar ook expressieve activiteiten, zoals tekenen, zijn vaste onderdelen. Al doende ervaar je waar precies jouw kracht en heldere vermogens liggen. Eerst leer je die kennen, dan pas kun je ontdekken hoe je er bewust mee omgaat. Een belangrijke sleutel is het hervinden van je kindertijd. Alles wat je ooit geweest bent, is deel geworden van je wezen. Zo ook je kindertijd en die noemen we je innerlijke kind. Veel mensen hebben dat kind zo diep weggestopt dat ze het kwijt zijn. Hier krijgt  het weer de ruimte. Wie zijn kinderlijke kant kent, heeft toegang tot de vreugde van een intuïtief en creatief leven.

Ondanks het relatief hoge tempo in de training zijn de oefeningen speels en gemakkelijk. Daarbij kun je soms even een drempel in jezelf tegenkomen, je stapt nu eenmaal in een nieuwe wereld. Er is alle ruimte voor jouw eigen manier van waarnemen en voor jouw eigen tempo. De groep als geheel bepaalt uiteindelijk de energie en de mogelijkheden. Je kunt het niet fout doen, je kunt alleen jezelf zijn en ontdekken. Oordelen over goed en fout passen nu eenmaal juist niet in de nieuwe energie.

En dat is het doel: jou voorbereiden op het werken met de nieuwe energie. Daarom zullen we ook aandacht besteden aan het waarnemen van en werken met de nieuwe vorm van manifesteren via kwantumvelden.

Praktische informatie
Iedere deelnemer ontvangt een cursusmap met informatie en thuisoefeningen. De training wordt gegeven door Marianne van der Schilden, ervaren intuïtief docent en reader (zie ook www.itaka.nl). Piet Bongers, ervaren reader en trainer, zal bij de lessen assisteren.

De training bestaat uit acht lesdagen en iedere lesdag kost 160 euro, in totaal bedragen de kosten dus 1280 euro voor heel 2021. Het is mogelijk om dit bedrag in delen te betalen, op afspraak. Het bedrag is inclusief btw en ondernemers kunnen het als bedrijfskosten opvoeren, het gaat over nieuw ondernemerschap voor jouzelf en je bedrijf. Je kunt je aanmelden bij Marianne via mail@itaka.nl. Omdat er een paar specifieke voorwaarden zijn om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk om van tevoren contact met Marianne te hebben. Heb je in de afgelopen twee jaar een reading gedaan bij Marianne dan heeft ze al een beeld van jouw energie en jij ook, als het goed is. Anders kun je voor aanvang van de training alsnog een afspraak voor een reading maken bij Marianne om duidelijk te krijgen waar jij zit en of je goed aansluit bij de anderen in de groep. Voel je je onzeker over je eigen vermogens, neem dan zeker contact op, want twijfel en een laag gevoel van eigenwaarde op dit stuk komt vaak voor bij pioniers.

Deze training start in januari 2021 en bestaat uit acht hele dagen, één dag per maand.

We zijn met onze groep te gast in de prachtige ruimte van Centrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen, zie ook www.suniya.nl.