Reading Training

Deze training is bestemd voor gevorderden die de basistechniek van het aurareaden al kennen en beheersen. Je kunt meedoen wanneer je de Basic Healing Training en Basic Reading Training hebt gevolgd bij Itaka of wanneer je een vergelijkbare opleiding hebt gedaan bij b.v. CICO, CLI of Mens & Intuïtie.

De training bestaat uit vier lesdagen, drie oefenavonden en de mogelijkheid om te oefenen op beurzen en open dagen. De training duurt in totaal twee jaar en je kunt in ieder trimester instromen. Wanneer je de twee jaar naar tevredenheid hebt voltooid ontvang je een diploma voor Aurareader, wat je kwalificeert voor het starten van een  eigen praktijk.

Je levenstaak vervullen. De reading training brengt je dichter bij het uitvoeren van jouw levenstaak. Je leert technieken om te werken met de nieuwe energie en te zorgen dat je stevig blijft en vol vertrouwen. Hierin kun je anderen voorgaan, tot voorbeeld en steun dienen.

Er is ruimte voor jouw persoonlijke proces, je leerdoelen en vooral voor jouw persoonlijke vaardigheden en de manier waarop je het readen kunt toepassen in je dagelijkse bezigheden. Het streven naar liefdevol zijn en neutraal zijn in het lezen en in het leven blijft centraal staan. In dat kader gaan we zorgvuldiger formuleren en oefenen met feedback geven vanuit jezelf, vanuit neutraliteit en integriteit.

In de Reading Lessen gaan we nieuwe theorie behandelen en nieuwe technieken toepassen. Op deze manier blijven we aandacht besteden aan je eigen energie, jouw proces en jouw ontwikkeling. We gaan een begin maken met onderwerpen als:

Het boek van je leven, stamboom lezen, familie energie, contracten lezen in Akasja, relatiereading, realatiering healing, gebouwen lezen, plaatsen lezen, gezondheidsreading en contact maken met het wezen en het levensthema lezen. We gaan healingtechnieken en readingtechnieken integreren en hierin aandacht besteden aan innerlijke processen en transformaties op celniveau.

Op de Reading Oefendag ga je oefenen in het readen. Er is eerst gelegenheid om onderling te readen en daarna komen readees van ‘buiten’ naar Itaka voor een complete reading tegen een speciaal tarief. Het kunnen mensen zijn die nog nooit zoiets hebben gedaan, maar ook mensen die zelf al een aantal cursussen in Intuïtieve Ontwikkeling hebben gevolgd. Elke reading wordt na afloop met jullie, als reader, besproken en jouw persoonlijke ‘les’ wordt benoemd evenals je match en bonus. Je leert van het samen readen, het lezen van en het omgaan met verschillende readees en vooral van de dingen die je hierin zelf tegenkomt. Op deze avonden lees je meestal samen met de andere reading groepen en leer je van elkaar. Je leest ook meestal samen met een andere reader.

Er zijn een aantal andere oefenmomenten waarbij je echt leert readen onder verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld bij beurzen en op de open dag van Itaka. Deze ervaringen maken je eigen proces compleet, zodat je na twee jaar een zelfstandige reader bent met zelfvertrouwen.

Iedereen komt aan de beurt met een family sculpture, een soort familie opstelling met extra diepgang.

Trainer is Marianne van der Schilden en ze werkt met een assistent.

 

Reading Training.
Twee dinsdagen, twee vrijdagen en drie readingavonden. Kosten € 400,-
Lesdagen
: vr 8 januari, di 9februari, di 15 maart en vr 1 april(family sculptures).
tijd: Van 10: tot 16 uur.
Readingavonden: wo 13 januari, di 16 februari en di 22 maart.

 

Reading Training vanaf april.
Twee dinsdagen, twee vrijdagen en readingavonden.
kosten € 400,-
Lesdagen
: di 12 april, di 10 mei, vr 3 juni (family sculptures) en vr 1 juli.
Tijd: van 10 tot 16 uur
Readingavonden: di 20 april en wo  8 juni van 19.30 tot 22 uur.

 

De Cursuslocatie is Itaka Intuïtieve Ontwikkeling, kapel rechts naast het politiebureau, Utrechtseweg 131, 6871 DR, Renkum. Informatie bij 06-42982383 of welkom@webdesignede.nl. Je aanmelding is definitief zodra je ingevulde inschrijfformulier is binnengekomen.

 

 

Algemene Voorwaarden Itaka