Master Class voor afgestudeerde readers

Deze avonden zijn bedoeld voor afgestudeerde readers en hebben tot doel om te blijven leren in het readen en je eigen proces op gang te houden. Daarnaast is het fijn om contact te hebben met collega readers en met ervaren docenten en met Itaka als centrum van nieuwe energie in deze tijd.

In het readen ga je je ontwikkelen naar een ander belevingsniveau, je leert omgaan met groepen en groepen lezen, op een ander abstractieniveau. Daarnaast gaan we nog grotere gehelen lezen en veranderprocessen. B.v. groepen, maar ook plekken op de wereld, processen die gaande zijn. Hierdoor blijf je goed verbonden met de zeer snel veranderende energieën die het leven op aarde bepalen en die naar een nieuw evenwicht bewegen. In het nieuwe evenwicht gaat bewustzijn een belangrijke rol spelen. Daarbij lijkt het er sterk op dat het ‘met elkaar verbinden’ een voorwaarde wordt om iets tot stand te brengen met bewustzijn.
We kunnen ons steeds mee rverbinden met hogere trillingen, hogere energieën, daarom besteden we in de lessen aandacht aan de wezens die in deze ‘lagen’ verblijven, aan healingen zoals reconnective healing, waarbij we in contact staan met zeer hoge trillingsfrequenties (o.a. tachyon energie) en aan Soul Body Fusion.
Ook maak je je eigen ‘energetische cv’ waarop je je jouw healing- en readingvaardigheden kunt aangeven, je ervaringen en jouw specialiteiten op dit gebied.
Door samen een verbinding te maken in het werk met nieuwere energieën vormen we als gorep een krachtig potentieel met bijzondere nieuwe mogelijkheden.

Het volgen van de verdiepingsavonden kun je uitbreiden met het opdoen van praktijkervaring op de reading-inloopavonden en op beurzen en open dagen. Hier kun je blijven oefenen in het uitvoeren van readingen, eventueel samen met een reader die nog in opleiding is. Je kunt ook ervaring opdoen met het lezen van moeilijke specials en je leert ‘readingen lezen’ en de ruimte is het gebouw waarin readingen worden gegeven.

Marianne van der Schilden verzorgt de lesavonden, zonder assistent. Het neerzetten van de energie en het schoonhouden van de ruimte is een gezamenlijke verantwoordelijkheid die afgestudeerde readers mede kunnen dragen gezien het niveau. Ook op de inloopavonden kunnen je een rol krijgen in het bewaken en neerzetten van de energie, en als je zover bent in het opvangen van de readees en het begeleiden van de readingen.

Lesavonden op woensdag 17 februari en 30 maart.
Tijd: van 19.30 tot 22 uur
Lesdag: vrijdag 1 april (family sculptures) van 10 tot 16 uur
Readingavonden: wo 3 januari, di 16 februari en di 22 maart van 19.30 tot 22 uur.
Kosten: €90,-

De cursuslocatie is Itaka Intuïtieve Ontwikkeling, Kapel rechts van het politiebureau, Utrechtseweg 131, 6871 DR Renkum.
Je kunt je aanmelden via de mail, welkom@webdesignede.nl. voor meer informatie bel 06-42982383.