Wachten op de grote massa is niet nodig

April laat een fijne en geruststellende energie zien. Een lenteweide met bloemen en lammetjes. Het nieuwe begin is er al, het is aan het ontspruiten en gaat zo meteen losbarsten in een groot groeien en bloeien. Dus de nieuwe energie is er al, we zijn dit aan het ontdekken en in ons aan het opnemen. In Nederland lijkt werkelijk een speerpunt te liggen van deze grote verandering. Allerlei mensen brengen vermogens en expertise bij elkaar en bouwen hier een grote piramide, die fungeert als een uitzender van kennis en frequenties.

Maar hoe zit het met ons? En met de grote massa? Zijn we wel wakker genoeg? Klaar genoeg? Ja dus. We zijn er helemaal klaar voor. De mensheid lijkt verdeeld in verschillende groepen die zich bijna laten zien alsof het verschillende rassen zijn: de computermensen aan de ene kant, zij leven vanuit een diepe wens naar orde, regelmaat en controle, zonder genuanceerde gevoelens. De aardemensen, dit zijn de meeste mensen in het beeld, zij zijn de beheerders en verzorgers van de aarde. De derde groep bestaat uit bronmensen, dit zijn de veranderaars, zij brengen de nieuwe energie op aarde, openen het veld van de bronwereld.

Op dit moment is er een groot proces gaande, waarbij de bronmensen hun kracht verzamelen, zich verbinden, een netwerk vormen en tot slot een grote bal maken van dit ‘netwerk’. Daarbinnen zijn de aardemensen veilig en op dat moment kan er iets volkomen nieuws ontstaan op aarde. Het voelt nog steeds aan als een mega-geboorte. Dus wij, als individuen en bronmensen, kunnen op dit moment weinig anders doen dan kracht verzamelen, verbinden, het netwerk verstevigen en ons overgeven aan dit proces.

Met vertrouwen in de mooie uitkomst.

Veel liefs, Marianne.

Bekijk de video hieronder

Dit item verder lezen?

Word dan Magical Planet lid!

Aanmelden

Heb je al een account? Klik dan hier

Reacties

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
De Kracht van De Kundalini Slang
De Kracht van de Kundalini Slang
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier
Lees meer
Kies nu jouw weg uit de chaos
Kies nu jouw weg uit de chaos
Deze maand ziet de maatschappij eruit als een omgevallen Jenga toren. Alle blokken liggen op een hoop...
Lees meer