Webshop

Video’s

Binnenkort verschijnen hier de actuele video’s

Bestel je video door op het product te klikken, je komt dan vanzelf op het betalingsscherm. Na betaling en afronding ontvang je binnen een paar minuten een mail met een link naar de opname(s). Je factuur vind je in de bijlage bij deze mail. Vul je alsjeblieft je mailadres goed in zodat de opnames naar het juiste mailadres worden gestuurd. Wanneer je de mail niet hebt ontvangen mail mij dan even, dan maak ik dat alsnog in orde.

Annuleringsbeleid
De aankoop van de video kun je ongedaan maken binnen 1 dag door mij een mail te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan terug gestort op je rekening.

Podcasts

Binnenkort verschijnen hier de podcasts

Bestel je podcast door op het product te klikken, je komt dan vanzelf op het betalingsscherm. Na betaling en afronding ontvang je binnen een paar minuten een mail met een link naar de opname(s). Je factuur vind je in de bijlage bij deze mail. Vul je alsjeblieft je mailadres goed in zodat de opnames naar het juiste mailadres worden gestuurd. Wanneer je de mail niet hebt ontvangen mail mij dan even, dan maak ik dat alsnog in orde.

Annuleringsbeleid
De aankoop van de podcast kun je ongedaan maken binnen 1 dag door mij een mail te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan terug gestort op je rekening.