Welkom bij Magical Planet

Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je vindt hier informatie, educatie en communicatie en je kunt hier veilig uitwisselen met gelijkgestemden.

Bekijk de video hieronder

Dit item verder lezen?

Word dan Magical Planet lid!

Aanmelden

Heb je al een account? Klik dan hier

Reacties

  1. Eindelijk een stap verder gemaakt naar de mogelijkheid om meer kennis en begrijpen van hoe ik zelf functioneer in deze tijd. Veel onzekerheid en niet weten van hoe te handelen en om te gaan met……………… Heb het gevoel van wat moet ik hier nu mee. moet van anderen horen wat ik heb gedaan ( intuitief) kennelijk heel belangrijk, maar ik heb zelf geen idee wat ik aan het doen ben en durf niet altijd mijn gevoel te volgen, want wat als……. Als ik de groepsreadingen volg geeft dat veel herkenning en begin meer inzicht te krijgen, maar het blijft een wonderlijk geheel en heb nog altijd de nijging om mij te verstoppen en op de achtergrond te blijven. Weet ook nooit precies wat ik moet zeggen . en toch ga ik door en kan niet anders dan mee gaan in de ontwikkeling.

Meer uit de blog

Alle soorten
Blogs
Inspiratie
Meditaties
Oefeningen
Overig
Readings
welkom
Welkom bij Magical Planet
Een online community voor de Nieuwe Aarde en voor iedereen die de transitie positief wil oppakken. Je...
Lees meer
Dominostenen
Struturen vallen om als dominostenen
In juli 2024 lijken veel dingen bijna tegelijkertijd te gebeuren. In feite zijn een aantal vaste oude...
Lees meer
De Kracht van De Kundalini Slang
De Kracht van de Kundalini Slang
Dit item verder lezen? Word dan Magical Planet lid! Aanmelden Heb je al een account? Klik dan hier
Lees meer